Cek pertama daripada Global Test Market

P8191590

Baru-baru ni aku ada terima bayaran cek pertama daripada Global Test Market, program survey percuma yang aku join. Cara nak tebus bayaran ialah dengan mengumpul point sehingga 1000 yang bersamaan dengan USD50.

Program survey ni ialah Global Test Market. Tak payahlah tanya berapa lama baru aku dapat kumpul 1000 point, nasihat aku, jawab jer survey yang diorang hantar dengan sabar. Lama-lama akan cecah jugak 1000 point tu.

Jadi, aku telah berjaya membuktikan yang program ni memang boleh buat duit. Ada yang berminat nak join? Boleh klik kat link di atas. 🙂

This entry was posted in Buat duit and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cek pertama daripada Global Test Market

  1. Damia says:

    Hi Rose,

    Sy terima cek dari Global test market tp dlm USD50. Nak buat cam mane ye nak tebus? Sy bank in aje ke atau kene tukar kepada RM?

    • admin says:

      Biasa nilai matawang dia akan convert dulu sebelum hantar cek. Tp kalau dpt cek dlm USD, cuba bank in jer nnti bank akan convert dlm RM. Takde pengalaman lagi ni dengan cek luar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *