Dapatkan cashback dengan shopping online

shopback

Selalu bershopping online dengan Lazada atau Shopee? Ada dapat cashback tak? Kalau tak,memang rugi la. Belanja beratus-ratus tapi tak dapat apa-apa cashback.

Untuk korang yang kaki shopping online di Lazada atau Shopee, ini ada berita gembira. Memperkenalkan SHOPBACK!

SHOPBACK ialah satu platform di mana jika korang berbelanja secara online di website-website tertentu contohnya LAZADA, Shopee dan Agoda, korang akan menerima cashback untuk setiap barang yang dibelanjakan. Jumlah cashback yang diterima bergantung kepada peratusan tertentu ke atas nilai belian barang tersebut.

Jumlah minimum cashout ialah RM10 bagi pengeluaran melalui bank ataupun Paypal. Setakat ni aku dah berjaya cashout sekali. Rujuk gambar di bawah.

cashout pertama dari Shopback

Nak cuba Shopback? Klik jer sini untuk join—> SHOPBACK

This entry was posted in Buat duit and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *