Category Archives: Contest

Giveaway by ejulz & anakdenesor

Ini givaway yang keempat aku join untuk bulan ni. Di samping target nak menang hadiah giveaway, sambil-sambil tu nak tolong juga untuk memeriahkan segmen giveaway dari rakan-rakan blogger.

Ok untuk giveaway kali ini, ia dianjurkan oleh rakan blogger ejulz. Ia terbuka kepada semua blogger yang menetap di Malaysia sahaja.

Syarat-syarat giveaway ini adalah seperti di bawah :

Giveaway ini akan tamat pada 30 Januari 2021. Satu pemenang BERTUAH akan memenangi hadiah wang tunai RM20.

Jom support ramai-ramai.

Giveaway Sii Nurul

Hari ni aku berpeluang meluangkan masa untuk join satu giveaway daripada rakan blogger Siinurul. Simple jer giveaway ni, senang jer nak join.

Syarat-syarat penyertaan boleh rujuk kat bawah ni :

Hadiah yang ditawarkan ialah wang tunai RM5O untuk 2 orang pemenang. Kalau dapat menang memang lumayan jugak ni.

Tarikh giveaway berlangsung bermula dari 24 Januari sehingga 20 Februari 2021

Jadi, kepada rakan-rakan yang ada blog tu, kalau berminat nak mencuba nasib dan nak support giveaway dari blog Siinurul ni, klik je banner kat atas tu.

Semoga berjaya.

GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)

Jalan-jalan ke blog rakan-rakan blogger tadi, terjumpa post pasal giveaway ni. Bila baca sekali imbas, mesti kena join sebab hadiah yang ditawarkan kalau ada rezeki menang, memang berbaloi.

OK kalau korang nak join giveaway ni, penganjur giveaway ni iaitu Kak Ecah dan Blog Naimy Art ada senaraikan beberapa syarat penyertaan. Syarat-syaratnya adalah seperti di bawah :

  1. LIKE dan FOLLOW :
  2. Copy salah satu banner di dalam post giveaway dan buat satu post dengan tajuk “GIVEAWAY MINYAK HERBA ASMAK !!! (By Kak Ecah & Blog Naimy Art)” dan backlink post anda ke post giveaway di atas.
  3. Tinggalkan link di bahagian komen post giveaway.
  4. Hanya blogger warganegara Malaysia sahaja dibenarkan menyertai giveaway ini.

Hadiah untuk giveaway ini adalah seperti berikut :

  1. Minyak Herba Asmak 30ml bernilai RM39 untuk Pemenang Utama.
  2. Wang tunai RM5 untuk 3 pemenang saguhati.

Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 1 Februari 2021 dan pemenang akan diumumkan dalam tempoh masa 2 minggu selepas tamat tarikh GIVEAWAY.