Category Archives: umum

Jadual pembayaran gaji penjawat awam 2017

Posted in umum | Tagged , | Leave a comment

Selesai tukar kad ATM kepada yang baru

Aku baru selesai tukar kad ATM Bank Islam baru-baru ni. Ingatkan cuma CIMB, Maybank dan BSN jer yang kena tukar rupa-rupanya Bank Islam pun kena tukar. Aku ada satu lagi kad ATM iaitu kad Bank Rakyat. Setakat ni takde dengar … Continue reading

Posted in umum | Leave a comment

Haron Din Meninggal Dunia

Pagi-pagi ni terkejut dengan berita tentang Haron Din telah meninggal dunia. Baru jer baca pasal dia dimasukkan ke hospital disebabkan ada masalah jantung, tak lama kemudian dapat tahu dia dah meninggal. Semoga roh allahyarham di tempatkan di kalangan orang-orang yang … Continue reading

Posted in umum | Tagged , , , | Leave a comment