Giveaway Sii Nurul

Hari ni aku berpeluang meluangkan masa untuk join satu giveaway daripada rakan blogger Siinurul. Simple jer giveaway ni, senang jer nak join.

Syarat-syarat penyertaan boleh rujuk kat bawah ni :

Hadiah yang ditawarkan ialah wang tunai RM5O untuk 2 orang pemenang. Kalau dapat menang memang lumayan jugak ni.

Tarikh giveaway berlangsung bermula dari 24 Januari sehingga 20 Februari 2021

Jadi, kepada rakan-rakan yang ada blog tu, kalau berminat nak mencuba nasib dan nak support giveaway dari blog Siinurul ni, klik je banner kat atas tu.

Semoga berjaya.

9 thoughts on “Giveaway Sii Nurul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *