Giveaway Sii Nurul

Hari ni aku berpeluang meluangkan masa untuk join satu giveaway daripada rakan blogger Siinurul. Simple jer giveaway ni, senang jer nak join.

Syarat-syarat penyertaan boleh rujuk kat bawah ni :

Hadiah yang ditawarkan ialah wang tunai RM5O untuk 2 orang pemenang. Kalau dapat menang memang lumayan jugak ni.

Tarikh giveaway berlangsung bermula dari 24 Januari sehingga 20 Februari 2021

Jadi, kepada rakan-rakan yang ada blog tu, kalau berminat nak mencuba nasib dan nak support giveaway dari blog Siinurul ni, klik je banner kat atas tu.

Semoga berjaya.

10 thoughts on “Giveaway Sii Nurul

Leave a Reply to Edahyu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *