Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00

Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00  Make Money at : http://bit.ly/copy_win

Umum mengetahui bahawa susu ibu adalah baik untuk kesihatan bayi. Walaubagaimanapun masih ramai ibu bapa di luar sana yang tidak mengetahui kebaikan penyusuan susu ibu ini.

Sehubungan dengan itu, blog http://www.vitaminhouz.com telah menganjurkan satu kempen di dalam blog beliau dengan tujuan untuk menggalakkan para ibu bapa diluar sana untuk sedar betapa pentingnya penyusuan susu ibu.

Kempen tersebut dijalankan selama satu bulan iaitu bermula daripada 4 November 2014 12.00 am sehinga 4 Disember 2014 11.59pm. Kempen yang diberi nama Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00 adalah terbuka kepada semua blogger yang tinggal di Malaysia dan mestilah BUKAN Shaklee Independent Distributor.

Syarat-syarat lain penyertaan ialah para peserta mestilah FOLLOW blog penganjur/penaja:
www.vitaminhouz.com
www.honeyonnee.com

Akhir sekali para peserta diminta untuk LIKE Facebook Page Penaja.

Pihak penganjur telah menawarkan hadiah-hadiah menarik untuk para pemenang kempen ini. Seramai 9 orang pemenang akan dipilih berdasarkan entri menarik yang dihasilkan di blog masing-masing.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti di bawah :

null

null

null

null

null

null

Semoga dengan adanya kempen ini akan dapat membuka mata para ibu bapa di luar sana bahawa tiada susu yang terbaik melainkan susu ibu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *