GiveawayTahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Ini giveaway yang pertama aku join untuk tahun 2020. Giveaway ini dianjurkan oleh rakan blogger Mamapipiedotcom .

Syarat nak join senang jer. Syarat-syaratnya aku senaraikan dibawah ni :

  1. Terbuka buat blogger Malaysia sahaja.
  2. Buat post giveaway ni dan linkkan banner ke blog penganjur.
  3. Follow blog penganjur iaitu mamapipiedotcom.
  4. Follow FB page mamapipie.
  5. Letak blog mamapipie.com dalam bloglist korang.
  6. Subscribe channel youtube penganjur.

Hadiah yang ditawarkan ada 4 untuk 4 orang yang bertuah. Hadiah nombor 1 dan 2 ialah sehelas blouse. Hadiah nombor 3 ialah satu set perfume dan mandian. Hadiah nombor 4 pula ialah wang tunai berjumlah RM50.

Jangan lupa pilih hadiah yang berkenan dan nyatakan nombor hadiah tu. Andai kata korang terpilih, itulah hadiah yang korang akan dapat.

Untuk aku, aku pilih hadiah nombor 3, kalau ada rezekilah.

Tarikh tutup penyertaan giveaway ialah pada 31 Januari 2020. 

Blogger yang berminat nak join giveaway ni boleh klik banner di atas.


This entry was posted in Contest and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *