Kad Selamat Hari Raya tahun 2014

Tahun ni aku cuma dapat 2 kad raya jer.
Satu dari designer Hafizzy Aziz, satu lagi dari blogger pink ummi. Tu pun sebab aku antara yang bertuah terpilih untuk menerima kad limited edition dari beliau.
Takpelah kira tahun ni ada kemajuan kalau nak dibandingkan tahun lepas. Tahun lepas langsung tak ada kad raya untuk aku! Dulu masa bertugas kat Ipoh, tiap-tiap tahun ada jer kad raya yang aku terima walaupun 80% kad tu dari kilang atau company yang aku pernah berurusan.
Tahun depan boleh cuba lagi join giveaway yg offer kad raya. 🙂

This entry was posted in Contest. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *