Menang Contest Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

senarai pemenang GA

Alhamdulillah…aku terpilih sebagai salah seorang pemenang dalam Giveaway Mamapipie yang lalu.

Aku tak menang Hadiah Utama, cuma menang hadiah saguhati iaitu hadiah pilihan Mamapipe jer.

Untuk pengetahuan korang, hadiah pemenang pilihan Mamapipie ialah wang tunai RM50. Rezeki aku bulan ni boleh menang Giveaway, selalunya dapat tengok orang jer yang menang hadiah hahaha

Hadiah RM50 pun dah selamat diterima melalui perbankan online. Boleh tengok kat bawah ni.

Kalau ada giveaway yang lain, kalau boleh join, join jer,kita support rakan-rakan blogger kita. Menang atau tak, belakang kira, yang penting support. Kalau menang kira bonus la.

This entry was posted in Contest and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *