Komisen pertama dari 8Share

Hari ni aku nak update pasal 8Share. Kali ni barulah aku berpeluang dapat komisen pertama dari 8Share. Jenuh juga nak mengumpul RM0.20 sehingga mencapai jumlah RM50.

Tapi berjaya juga aku request payout yang pertama dari 8Share. Senang betul nak cashout, bayaran akan dipindahkan secara online transfer ke bank pilihan kita. Tak perlu nak tunggu cek sampai rumah. Cuma yang tak bestnya RM1 akan dipotong sebagai bayaran proses transaksi bank.

Ada yang berminat nak cuba buat duit dengan 8Share? Klik jer kat SINI.

P/S : Aku sedang menanti cek dari churpchurp yang tak sampai-sampai lagi ni……

komisen 8Share

This entry was posted in komisen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *