Renew Domain Dan Hosting dengan NetKL

Rasanya dah lama aku langgan domain dan hosting dengan NetKL ni. Kalau tak silap dari tahun 2010. Maknanya dah 10 tahun aku setia dengan NetKL.

Kenapa aku kekal dengan NetKL? Sebab setakat ini, aku tak pernah hadapi sebarang masalah dengan NetKL.

Jadi, kalau korang tercari-cari hosting apa yang sesuai untuk buat blog atau website, aku cadangkan NetKL.

Kalau untuk beginner, baik ambik pakej mySilver X, setahun baru RM60. Pakej ni sesuai untuk blogger yang ada blog yang trafficnya tak berapa banyak.

Kalau blog yang ada traffic beribu2, boleh ambik pakej yang advanced sikit. Kalau langgan yang pakej beginner, takut nanti blog tak boleh nak view sebab bandwitdth dah over quota.

So kalau nak usha-usha dulu NetKL ni, boleh klik banner kat bawah ni.

This entry was posted in Review and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *