Tag Archives: contest

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

Giveaway ini dianjurkan oleh blog http://iolacaviarofficial.blogspot.com Segmen berlangsung dari 1 – 30 September 2014 Senarai hadiah daripada pihak penganjur : topup rm5 (2 pemenang) topup rm10 (2 pemenang) topup rm 5 (enam pemenang) sehelai blouse topup rm5 (4 pemenang) tudung … Continue reading

Posted in Contest | Tagged , , | Leave a comment

Let’s Celebrate! 4th Anniversary www.duniashida.com

Segmen di atas dianjurkan oleh blog www.duniashida.com selama 3 hari sahaja. Aku baru tau hari ni so hari ni baru nk join. Kalau nk join, hari ni last day utk join segmen ni. 🙂

Posted in Contest | Tagged , | Leave a comment

[GIVEAWAY] Note Cards From Jasper

Aku dah lama tak terima kad raya atau poskad. Entah apa silapnya, kadang2 kad yang dihantar ke alamat rumah tak pernah sampai. Nak kata posmen tak masuk ke sini, ada jer aku nampak posmen masuk dan hantar surat ke rumah … Continue reading

Posted in Contest | Tagged , , | 1 Comment