Free Gift dari Drypers Baby Club

Hari ni aku terima “Free Gift” sebuah beg kecil daripada Drypers kerana mendaftar jadi ahli dalam “Drypers Baby Club”. Aku tahu perkara ni pun sebab terjumpa post dari blogger lain yang post pasal dapat hadiah free gift ni.

Ok kalau nak cuba dapatkan free gift ni, boleh klik link DI SINI untuk mendaftar.

Syarat-syarat pendaftaran :

1. Terhad kepada 50,000 pendaftaran baru yang berjaya
2. Setiap keluarga layak untuk menerima satu sahaja “Welcome Gift” (hadiah beg)
3. Sah untuk keluarga yang mempunyai bayi yang lahir pada tahun 2012, 2013, 2014 dan ibu yang mengandung pada tahun 2014.
4. Pendaftaran lebih daripada sekali dari keluarga yang sama tidak akan dilayan.
5. Proses penghantaran “Welcome Gift” akan mengambil masa 4-6 minggu.

Untuk kes aku, aku terima hadiah ni tak lebih sebulan pun, dalam 1-2 minggu jer dah dapat. Bergantung kepada tempat di mana kita tinggal.

Kelebihan kelab ini ialah boleh minta sample PERCUMA daripada Drypers dan juga dapat lain-lain info berkenaan dengan produk Drypers.

Sesuai untuk yang ada baby (macam aku) dan yang bakal timang baby. 🙂

P/S : Boleh cuba daftar sekarang, mana tahu anda antara 50,000 orang yang terawal 🙂

1 thought on “Free Gift dari Drypers Baby Club

  1. Pingback: Sampel Drypers DrypantzBlog azlanbahar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *