Data 20GB Percuma Daripada Yoodo

yoodo free 20GB data

yoodo free 20GB data

Sempena bulan Kemerdekaan 2018 ini, Yoodo telah melancarkan promosi MERDEKA DATA dengan memberikan RM20 kredit PERCUMA yang boleh digunakan untuk menebus langganan 20GB data internet selama SEBULAN !

20GB sememangnya dah cukup banyak bagi aku yang kerap surf facebook, instagram dan whatsapp. Aku pun ambik keputusan order simkad Yoodo (order simkad Yoodo adalah PERCUMA).

Bila dah terima simkad tu, kena aktifkan. Nak aktifkan tu kena melalui aplikasi Yoodo yang boleh dimuat turun daripada google Playstore.

yoodo

Setelah akaun telah diaktifkan, kita perlu membuat langganan bagi membolehkan Yoodo memberikan kredit percuma RM20. Langganan yang paling minimum adalah langganan 50 sms sebulan dengan harga RM3.

Bila dah langgan, Yoodo akan memasukkan kredit RM20 ke dalam ewallet dan kita dah boleh tebus 20GB data dengan menggunakan RM20 kredit tu.

Kalau berminat nak cuba perkhidmatan Telco Yoodo ini, boleh klik link di bawah untuk pendaftaran. Yoodo menyatakan bahawa pakej langganan mereka bukan prepaid dan juga bukan postpaid. Ini adalah kerana pelanggan yang menentukan apa yang ingin dilanggan melalui apps Yoodo. Nak tahu? Klik link di bawah.

—> YOODO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *