T-Shirt WangCyber Edisi Terhad dah sampai!

T-shirt WangCyber

Baru-baru ni aku beli sehelai T-shirt WangCyber, selepas aku tengok WangCyber dah mula jual T-shirt secara online di portal WangCyber.

Pada sesiapa yang tak tahu, WangCyber adalah sebuah portal komuniti bagi usahawan internet di Malaysia. Tempat berkumpulnya para usahawan atau bakal usahawan internet ini biasanya di forum WangCyber. Kalau ada yang nak join forum, boleh klik di SINI.

Untuk makluman, ada 3 rekaan yang ada untuk pilihan pembeli T-shirt WangCyber. Yang bahagian belakang semua sama cuma bahagian depan jer yang berlainan.

Harga sehelai ialah RM30 dan RM7 pula adalah kos pos laju (termasuk Sabah & Sarawak).

Yang bestnya, setiap pembelian T-shirt WangCyber ni akan diberikan “Free Gift” berupa sehelai woven beg, pen & button badge. Tapi aku dapat 2 item tambahan iaitu stiker kereta dan mini notebook. Mungkin ada stok lebih kot atau aku antara yang terawal order T-shirt WangCyber.

Kalau berminat nak order, boleh tengok kat link di bawah :

T-Shirt WangCyber

This entry was posted in umum. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *