Category Archives: umum

Sewa kereta di Klezcar dengan harga diskaun

klezcar diskaun

Salam sejahtera

Baru-baru ni, Klezcar, iaitu syarikat kereta sewa ada melancarkan promosi untuk bakal-bakal pelanggan kereta sewa mereka. Promosi yang ditawarkan adalah diskaun istimewa yang bakal diperolehi oleh para pelanggan jika membuat tempahan melalui diskaun kod khas.

Berita baiknya ialah aku adalah salah seorang yang diberi penghargaan untuk mewar-warkan diskaun kod Klezcar kepada bakal pelanggan mereka.

Bagaimana nak guna kod ini? Caranya mudah jer. Pergi ke laman web klezcar iaitu www.klezcar.com, daftar di sana, pilih kereta yang hendak disewa, kemudian tebus kod diskaun “8TRU16” untuk mendapatkan 10% diskaun harga kereta sewa. Kalau nak lebih jelas boleh tengok video penerangan di bawah.

sewa kereta klezcar

Di bawah ini adalah kadar harga sewa bagi beberapa model kereta yang ditawarkan oleh Klezcar. Boleh pilih nak kereta jenis apa mengikut keperluan masing-masing.

klezcar price list

Jadi memang berbaloi kalau nak sewa kereta di klezcar ni. Bukan semua perkhidmatan kereta yang boleh bagi diskaun macam ni. Oklah kalau berminat, bolehlah layari laman web www.klezcar.com untuk membuat tempahan.

Data 20GB Percuma Daripada Yoodo

yoodo free 20GB data

yoodo free 20GB data

Sempena bulan Kemerdekaan 2018 ini, Yoodo telah melancarkan promosi MERDEKA DATA dengan memberikan RM20 kredit PERCUMA yang boleh digunakan untuk menebus langganan 20GB data internet selama SEBULAN !

20GB sememangnya dah cukup banyak bagi aku yang kerap surf facebook, instagram dan whatsapp. Aku pun ambik keputusan order simkad Yoodo (order simkad Yoodo adalah PERCUMA).

Bila dah terima simkad tu, kena aktifkan. Nak aktifkan tu kena melalui aplikasi Yoodo yang boleh dimuat turun daripada google Playstore.

yoodo

Setelah akaun telah diaktifkan, kita perlu membuat langganan bagi membolehkan Yoodo memberikan kredit percuma RM20. Langganan yang paling minimum adalah langganan 50 sms sebulan dengan harga RM3.

Bila dah langgan, Yoodo akan memasukkan kredit RM20 ke dalam ewallet dan kita dah boleh tebus 20GB data dengan menggunakan RM20 kredit tu.

Kalau berminat nak cuba perkhidmatan Telco Yoodo ini, boleh klik link di bawah untuk pendaftaran. Yoodo menyatakan bahawa pakej langganan mereka bukan prepaid dan juga bukan postpaid. Ini adalah kerana pelanggan yang menentukan apa yang ingin dilanggan melalui apps Yoodo. Nak tahu? Klik link di bawah.

—> YOODO