Category Archives: Buat duit

Dapatkan cashback dengan shopping online

shopback

Selalu bershopping online dengan Lazada atau Shopee? Ada dapat cashback tak? Kalau tak,memang rugi la. Belanja beratus-ratus tapi tak dapat apa-apa cashback.

Untuk korang yang kaki shopping online di Lazada atau Shopee, ini ada berita gembira. Memperkenalkan SHOPBACK!

SHOPBACK ialah satu platform di mana jika korang berbelanja secara online di website-website tertentu contohnya LAZADA, Shopee dan Agoda, korang akan menerima cashback untuk setiap barang yang dibelanjakan. Jumlah cashback yang diterima bergantung kepada peratusan tertentu ke atas nilai belian barang tersebut.

Jumlah minimum cashout ialah RM10 bagi pengeluaran melalui bank ataupun Paypal. Setakat ni aku dah berjaya cashout sekali. Rujuk gambar di bawah.

cashout pertama dari Shopback

Nak cuba Shopback? Klik jer sini untuk join—> SHOPBACK

11 Video Percuma Online Marketing Untuk Newbie

Salam sejahtera

Baru-baru ni, tim infokerjaya telah menyediakan 11 video percuma online marketing untuk newbie secara PERCUMA.

Jika anda adalah usahawan yang baru jer berjinak-jinak dengan pemasaran online, ANDA adalah orang yang cukup sesuai untuk mendapatkan video tutorial ini secara PERCUMA !!

Di antara isi kandungan video yang bakal dipelajari ialah :

– Pemilihan produk dan niche
– Cara untuk validate produk
– Platform yang terpantas dan termudah untuk memulakan jualan produk
– Rahsia FB Profile & FB Fanpages
– Mengubah FB Fanpage kelihatan seperti PAKAR
– Teknik FB Ads yang proven

Untuk mendapatkan video percuma ini, anda hanya perlu tinggalkan email anda & akses untuk menonton video ini akan terus diberikan setelah email anda disahkan.

Klik banner di bawah untuk mendapatkan video percuma.

Buat duit dengan lynk.my

lynk.my

Pernah dengar tentang lynk.my?

Kalau nak tahu, lynk.my ni adalah salah satu website yang berfungsi memendekkan url link yang panjang kepada url yang pendek dan mudah. Selain daripada itu, kita juga boleh buat duit dengan lynk.my

Lynk.my ini boleh dikatakan seangkatan dengan website-website “url shortener” yang lain seperti bit.ly, adf.ly, goo.gl dan lain-lain lagi. Bezanya lynk.my ini adalah dari Malaysia, yang lain2 tu dari luar negara.

Macam mana nak buat duit dengan lynk.my?

Senang jer, mula-mula kena daftar secara PERCUMA dahulu kat sini —> Lynk.my

Lepas tu, cari mana2 link yang nak dikongsikan dengan rakan-rakan dan pendekkan dengan menggunakan website lynk.my yang kita daftar tadi.

Setiap klik yang unik dari pelawat akan menghasilkan income kepada akaun lynk.my kita. Setakat ini, kadar yang digunakan oleh lynk.my adalah 1000 uv (CPM) = RM 5.00

Setelah jumlah earning mencapai RM50, boleh request untuk withdraw. Pembayaran adalah melalui online transfer melalui bank-bank tempatan.

Jadi kepada yang berminat nak buat duit dengan lynk.my, bolehlah klik lynk.my untuk mendaftar secara percuma sebagai publisher.