Category Archives: Contest

Menang Contest Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

senarai pemenang GA

Alhamdulillah…aku terpilih sebagai salah seorang pemenang dalam Giveaway Mamapipie yang lalu.

Aku tak menang Hadiah Utama, cuma menang hadiah saguhati iaitu hadiah pilihan Mamapipe jer.

Untuk pengetahuan korang, hadiah pemenang pilihan Mamapipie ialah wang tunai RM50. Rezeki aku bulan ni boleh menang Giveaway, selalunya dapat tengok orang jer yang menang hadiah hahaha

Hadiah RM50 pun dah selamat diterima melalui perbankan online. Boleh tengok kat bawah ni.

Kalau ada giveaway yang lain, kalau boleh join, join jer,kita support rakan-rakan blogger kita. Menang atau tak, belakang kira, yang penting support. Kalau menang kira bonus la.

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.

Giveaway Wang Tunai Mamapipie

Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk “Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends“. Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang

Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.
Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020

Hadiah Wang Tunai RM1000 – Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50



Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!

https://ris-famili.blogspot.com/

https://www.hasrulhassan.com/

http://ahmadfaizal.com/

GiveawayTahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Ini giveaway yang pertama aku join untuk tahun 2020. Giveaway ini dianjurkan oleh rakan blogger Mamapipiedotcom .

Syarat nak join senang jer. Syarat-syaratnya aku senaraikan dibawah ni :

  1. Terbuka buat blogger Malaysia sahaja.
  2. Buat post giveaway ni dan linkkan banner ke blog penganjur.
  3. Follow blog penganjur iaitu mamapipiedotcom.
  4. Follow FB page mamapipie.
  5. Letak blog mamapipie.com dalam bloglist korang.
  6. Subscribe channel youtube penganjur.

Hadiah yang ditawarkan ada 4 untuk 4 orang yang bertuah. Hadiah nombor 1 dan 2 ialah sehelas blouse. Hadiah nombor 3 ialah satu set perfume dan mandian. Hadiah nombor 4 pula ialah wang tunai berjumlah RM50.

Jangan lupa pilih hadiah yang berkenan dan nyatakan nombor hadiah tu. Andai kata korang terpilih, itulah hadiah yang korang akan dapat.

Untuk aku, aku pilih hadiah nombor 3, kalau ada rezekilah.

Tarikh tutup penyertaan giveaway ialah pada 31 Januari 2020. 

Blogger yang berminat nak join giveaway ni boleh klik banner di atas.