Tag Archives: giveaway

Giveaway by ejulz & anakdenesor

Ini givaway yang keempat aku join untuk bulan ni. Di samping target nak menang hadiah giveaway, sambil-sambil tu nak tolong juga untuk memeriahkan segmen giveaway dari rakan-rakan blogger.

Ok untuk giveaway kali ini, ia dianjurkan oleh rakan blogger ejulz. Ia terbuka kepada semua blogger yang menetap di Malaysia sahaja.

Syarat-syarat giveaway ini adalah seperti di bawah :

Giveaway ini akan tamat pada 30 Januari 2021. Satu pemenang BERTUAH akan memenangi hadiah wang tunai RM20.

Jom support ramai-ramai.

Giveaway Sii Nurul

Hari ni aku berpeluang meluangkan masa untuk join satu giveaway daripada rakan blogger Siinurul. Simple jer giveaway ni, senang jer nak join.

Syarat-syarat penyertaan boleh rujuk kat bawah ni :

Hadiah yang ditawarkan ialah wang tunai RM5O untuk 2 orang pemenang. Kalau dapat menang memang lumayan jugak ni.

Tarikh giveaway berlangsung bermula dari 24 Januari sehingga 20 Februari 2021

Jadi, kepada rakan-rakan yang ada blog tu, kalau berminat nak mencuba nasib dan nak support giveaway dari blog Siinurul ni, klik je banner kat atas tu.

Semoga berjaya.

My First Giveaway by Blog Sal

Baru hari ni berkesempatan join giveaway pertama untuk tahun 2021. Giveaway kali ini dianjurkan oleh rakan blogger Sal. Detail giveaway adalah seperti di bawah ini :

  • Tarikh tutup penyertaan – 8 Februari 2021 , 11.59 malam.
  • Syarat giveaway – Follow Blog Sal, buat post berkaitan My First Giveaway by Blog Sal, copy & paste poster giveaway, letak pada entri dan linkkan ke post asal Giveaway.
  • Hantar link giveaway blog penyertaan ke ruangan komen post giveaway Blog Sal.
  • Penyertaan terbuka kepada semua blogger di Malaysia.
  • Hadiah giveaway ialah Fridge magnet dan hadiah misteri (aku pun tak tahu apa dia)

Memang simple syarat-syarat dia. Tinggal rajin atau malas jer nak buat blog post.

Kepada rakan-rakan blogger yang nak join giveaway ni, boleh terus klik banner di atas.