Komisen kedua dari Shopback

Setelah lama menunggu, aku akhirnya request cash out komisen aku di Shopback bila jumlah komisen telah mencecah RM50.

Ikutkan dah boleh withdraw bila komisen dah mencapai RM10 tapi aku peram dulu biar banyak sikit. Lagipun komisen tak tentu, ia bergantung pada nilai barangan yang kita beli di platform ecommerce seperti di LAZADA, Shopee dan lain-lain.

Aku pulak sejak mula mengenali Shopee, jarang dah aku shopping di LAZADA. Faktor utamanya ialah Shopee selalu offer Free Shipping dan harga barang2 kat sana pun rasanya murah sikit dari LAZADA.

Kalau korang rajin shopping di LAZADA atau Shopee, baik daftar Shopback cepat2, sambil belanja sambil dapat cashback.

Ini komisen yang aku dapat, dikreditkan terus ke akaun bank.

This entry was posted in komisen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *