5 Sebab Kenapa Perlu Guna Apps SemuaPay

Sebenarnya dah lama aku nak share kelebihan aplikasi SemuaPay ni. Semasa mula-mula aplikasi ini dibangunkan, ia dikenali sebagai ShiroiPay. Kemudian nama aplikasi ini diubah kepada SemuaPay. Banyak kelebihan aplikasi ni tapi aku cuma nak kongsi 5 kelebihan yang utama kenapa korang kena ada aplikasi ni dalam handphone bimbit korang.

  1. Terima Cashback bagi setiap transaksi bayaran yang berjaya. Jumlah bonus yang akan diterima adalah berbeza mengikut jenis produk dan kadar semasa. Kadar Cashback adalah berbeza mengikut produk bayaran.
  2. Terima Bonus Kongsi Link sebanyak RM0.02 sen. Setiap pengguna akan menerima satu pautan unik. Dengan hanya berkongsi pautan ini, pengguna akan dibayar RM0.02 untuk setiap paparan. Bonus Kongsi Link akan dibayar bila anda share link anda dan ada org klik = 0.02sen
  3. Terima Bonus Referral untuk setiap pendaftaran baru yang berjaya di bawah pautan kongsi anda. Jumlah bonus diterima pengguna adalah berbeza mengikut harga pakej daftar pelanggan. Bonus dibayar secara Real Time selepas pendaftaran berjaya.
  4. Terima Bonus Loyalti sebagai tanda penghargaan kerana menggunakan platform SemuaPay setiap bulan. Pengguna mesti mempunyai rangkaian kumpulan dan menggunakan minimum RM100 setiap bulan untuk layak menerima Bonus Loyalti.
  5. Terima Bonus KPI berdasarkan jumlah bonus yang telah diterima oleh pengguna pada bulan sebelumnya. Tiada had minimum pakej, semua pakej layak menerima KPI Bonus. Hanya 10 akaun KPI tertinggi sahaja akan menerima bonus ini.

Bagi yang berminat boleh sertai Pakej Pengguna yang serendah RM10 sahaja. Tapi kalau serius nak menjana pendapatan pasif aku cadangkan ambil Pakej Komuniti (RM50). Pakej Komuniti layak terima Bonus sehingga 3 Level manakala Pakej Pengguna boleh terima bonus hanya terima 1 Level sahaja.

Buat permulaan boleh gunakan aplikasi ini untuk bayar bil-bil utiliti setiap bulan serta untuk topup line Telco korang. Kenalkan pada kawan-kawan akan layak terima Bonus Referral. Jika korang berminat, boleh daftar terus dengan klik sahaja pautan di bawah.

http://azlanbahar.com/semuapay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *