Buat duit dengan survey dari Getvase

vaserewards

Post kali ini aku nak kongsi satu laman web survey yang beri ganjaran dalam bentuk tunai. Laman web tu ialah Getvase atau VaseRewards.

Nak join senang jer. Mula-mula pergi ke link VaseRewards. Lepas tu klik Sign up.

Setiap survey yang berjaya dilengkapkan akan menerima ganjaran tunai. Contoh satu survey yang lengkap boleh dapat 100 poin bersamaan dengan 0.10 sen.

Minimum untuk penebusan hanyalah 0.11 sen sahaja. Kalau nak kumpul banyak-banyak pun boleh jugak.

Langkah-langkah nak tebus ganjaran senang jer. Masuk ke dalam akaun, klik pada butang REDEEM. Lepas tu dia akan minta kita isikan nama, ic dan nombor akaun bank.

Kalau nak banyak hasil, kena rajin semak email. Bila dapat jer email jemputan, jangan tangguh,terus jawab. Kalau lambat takut kuota survey dah penuh.

Di bawah ni aku nak share hasil yang aku dapat untuk survey ni. Taklah banyak sangat tapi bolehlah daripada tak dapat apa-apa.

komisen vaserewards

Kalau korang nak cuba boleh klik link di bawah. Website dia memang simple giler. Tak macam website survey yang lain. Tapi apa yang penting, website survey ni terbukti bukan SCAM sebab dia bayar apa yang kita claim.

—-> VASEREWARDS

This entry was posted in survey and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *