Tag Archives: survey

Buat duit dengan survey dari Getvase

Post kali ini aku nak kongsi satu laman web survey yang beri ganjaran dalam bentuk tunai. Laman web tu ialah Getvase atau VaseRewards. Nak join senang jer. Mula-mula pergi ke link VaseRewards. Lepas tu klik Sign up. Setiap survey yang … Continue reading

Posted in survey | Tagged , , , | Leave a comment

Buat duit dengan Gloviss Online Survey

Post kali ini aku nak share satu online survey yang boleh korang join secara PERCUMA. Survey yang aku maksudkan tu ialah Gloviss. Mula-mula daftar dulu sebagai ahli di SINI. Maklumat yang diperlukan semasa pendaftaran ialah alamat email dan password sahaja. … Continue reading

Posted in survey | Tagged , , , , , | Leave a comment

Dapat voucer pertama daripada survey Ann Kate

Ini adalah voucer pertama yang aku dapat daripada survey Ann Kate. Bila dah cukup point sebanyak 2000, kita ada pilihan sama ada nak tebus dengan Paypal atau dengan vouucer KFC. Oleh kerana aku sedang dalam misi untuk mengumpul voucer, jadi … Continue reading

Posted in komisen | Tagged , | Leave a comment