Buat duit dengan lynk.my

lynk.my

Pernah dengar tentang lynk.my?

Kalau nak tahu, lynk.my ni adalah salah satu website yang berfungsi memendekkan url link yang panjang kepada url yang pendek dan mudah. Selain daripada itu, kita juga boleh buat duit dengan lynk.my

Lynk.my ini boleh dikatakan seangkatan dengan website-website “url shortener” yang lain seperti bit.ly, adf.ly, goo.gl dan lain-lain lagi. Bezanya lynk.my ini adalah dari Malaysia, yang lain2 tu dari luar negara.

Macam mana nak buat duit dengan lynk.my?

Senang jer, mula-mula kena daftar secara PERCUMA dahulu kat sini —> Lynk.my

Lepas tu, cari mana2 link yang nak dikongsikan dengan rakan-rakan dan pendekkan dengan menggunakan website lynk.my yang kita daftar tadi.

Setiap klik yang unik dari pelawat akan menghasilkan income kepada akaun lynk.my kita. Setakat ini, kadar yang digunakan oleh lynk.my adalah 1000 uv (CPM) = RM 5.00

Setelah jumlah earning mencapai RM50, boleh request untuk withdraw. Pembayaran adalah melalui online transfer melalui bank-bank tempatan.

Jadi kepada yang berminat nak buat duit dengan lynk.my, bolehlah klik lynk.my untuk mendaftar secara percuma sebagai publisher.

This entry was posted in Buat duit and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *