GA SIMPLE HUJUNG TAHUN

GA SIMPLE HUJUNG TAHUN

Aku terjumpa satu giveaway ni yang menawarkan planner@perancangan eksekutif Islam untuk 2 orang pemenang bertuah. Kebetulan aku memang tengah cari planner untuk tahun depan. Nak harap opis bagi macam tipis nak dapat sebab planner yang dibekalkan tak banyak.

Sedikit info berkaitan giveaway ni :

Tarikh giveaway : 16 – 24 Disember 2014
Hadiah : planner eksekutif Islam x 2 orang pemenang (boleh view hadiah planner di SINI)
Penganjur : blog sweet smile n sweetlife

Syarat-syarat :

KATEGORI (1) follow blog penganjur, copy paste gambar banner, buat entry, tinggalkan link di ruang komen GA, pastu dapatkan top referral —-> menang kategori top referral

KATEGORI (2) follow blog penganjur, tinggalkan url blog@ nama FB @ emel @ no telefon @ apa2 sahaja yang boleh dihubungi semula jika menang pada ruangan komen GA

P/S : Best jugak kalau menang hadiah planner ni 🙂

This entry was posted in Contest and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *