GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014

GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014

Salam

Post kali ini berkaitan GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014. Ia dianjurkan oleh blogger CikMisi. Setelah aku view secara sepintas lalu blog penganjur, barulah aku tahu yang beliau bertugas sebagai jururawat. Itulah sebabnya mengapa nama blognya ada perkataan “Misi”.

Berbalik kepada Giveaway ini, ia menawarkan hadiah 3 X produk Sireh Lovely Cares dan 2 X Topup RM5. Kalau penyertaan banyak, mungkin hadiah akan ditambah. Setakat yang aku tengok tadi, peserta Giveaway baru 11 orang. Mungkin CikMisi boleh promote lagi Giveaway beliau ni di media-media sosial untuk mendpatkan lebih banyak penyertaan. Ini hanya sekadar cadangan 🙂

Jadi, kepada anda semua yang ada blog dan nak tolong memeriahkan lagi Giveaway CikMisi kita ni, bolehlah join dengan klik banner di atas. Syaratnya pun tak susah mana. Kacang jer 🙂

Lupa nak maklumkan bahawa Giveaway ini akan menutup penyertaannya pada 19 Julai 2014 (11.59 malam).

This entry was posted in Contest and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *