My First Giveaway by Blog Sal

Baru hari ni berkesempatan join giveaway pertama untuk tahun 2021. Giveaway kali ini dianjurkan oleh rakan blogger Sal. Detail giveaway adalah seperti di bawah ini :

  • Tarikh tutup penyertaan – 8 Februari 2021 , 11.59 malam.
  • Syarat giveaway – Follow Blog Sal, buat post berkaitan My First Giveaway by Blog Sal, copy & paste poster giveaway, letak pada entri dan linkkan ke post asal Giveaway.
  • Hantar link giveaway blog penyertaan ke ruangan komen post giveaway Blog Sal.
  • Penyertaan terbuka kepada semua blogger di Malaysia.
  • Hadiah giveaway ialah Fridge magnet dan hadiah misteri (aku pun tak tahu apa dia)

Memang simple syarat-syarat dia. Tinggal rajin atau malas jer nak buat blog post.

Kepada rakan-rakan blogger yang nak join giveaway ni, boleh terus klik banner di atas.

1 thought on “My First Giveaway by Blog Sal

Leave a Reply to Adinda Baizura Mazlan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *