Sewa kereta di Klezcar dengan harga diskaun

klezcar diskaun

Salam sejahtera

Baru-baru ni, Klezcar, iaitu syarikat kereta sewa ada melancarkan promosi untuk bakal-bakal pelanggan kereta sewa mereka. Promosi yang ditawarkan adalah diskaun istimewa yang bakal diperolehi oleh para pelanggan jika membuat tempahan melalui diskaun kod khas.

Berita baiknya ialah aku adalah salah seorang yang diberi penghargaan untuk mewar-warkan diskaun kod Klezcar kepada bakal pelanggan mereka.

Bagaimana nak guna kod ini? Caranya mudah jer. Pergi ke laman web klezcar iaitu www.klezcar.com, daftar di sana, pilih kereta yang hendak disewa, kemudian tebus kod diskaun “8TRU16” untuk mendapatkan 10% diskaun harga kereta sewa. Kalau nak lebih jelas boleh tengok video penerangan di bawah.

sewa kereta klezcar

Di bawah ini adalah kadar harga sewa bagi beberapa model kereta yang ditawarkan oleh Klezcar. Boleh pilih nak kereta jenis apa mengikut keperluan masing-masing.

klezcar price list

Jadi memang berbaloi kalau nak sewa kereta di klezcar ni. Bukan semua perkhidmatan kereta yang boleh bagi diskaun macam ni. Oklah kalau berminat, bolehlah layari laman web www.klezcar.com untuk membuat tempahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *