Category Archives: Contest

Giveaway Akhir Tahun – Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Giveaway akhir tahun hasrulhassan.com

Dah lama rasanya tak join Giveaway. Tapi bila ternampak blogger Hasrul Hassan sedang menganjurkan giveaway terbaru beliau, rugi rasanya tak join. Sekurang-kurangnya boleh dapat tempias backlink.

Aku sebenarnya hanya kenal Hasrul Hassan ni di platform blogger sahaja dan juga di Facebook. Tak pernah lagi bersua muka face to face. Kalau ada rezeki dan kesempatan ingin juga nak berjumpa dan berkenalan dengan blogger senior ni.

Apa yang best tentang blog beliau ini ialah dari segi content. Contentnya memang padat dengan pelbagai info dari isu semasa, preview produk, promosi berkaitan jenama-jenama tertentu, tips blogging, tempat pelancongan yang best dan macam-macam lagi.

Pendek kata blog beliau bukan hanya menyasarkan pada sekelompok pembaca sahaja, tapi mencakupi pelbagai kategori pembaca. Siapa yang suka bab-bab melancong boleh baca review pasal percutian dan siapa yang suka info berkaitan blogging boleh scroll tips blogging.

Memang best, kalau dah baca satu artikel mesti akan lekat lama kat sana sebab tertarik untuk baca artikel yang lain pulak.

Jadi kepada yang nak join giveaway daripada otai blogger Hasrul Hassan, boleh klik banner di atas atau klik jer kat sini –> GIVEAWAY AKHIR TAHUN HASRULHASSAN.COM

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia!

Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. “Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu”!

Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]

** support giveaway ini ya, thanks!

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

Jom meriahkan Giveaway rakan blogger Yaya Azura.

Senang jer nak join. Nak join, klik jer banner di atas. Lepas tu buat satu post tentang Giveaway ini. Ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan. Giveaway ini bermula dari 1/2/2019 – 28/2/2019.

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah note book dan set cookies mall & stir spoon. 9 pemenang bertuah akan berpeluang memenangi semua hadiah di atas.

Pada kesempatan ini juga aku nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat Yaya Azura. Semoga diberi keberkatan hidup di dunia dan di akhirat. Teruskan berblog.